Alla nyheter

2018-06-02

Grannen bygger nytt!


På vår grannfastighet har lokala PH-Bygg satt full fart i uppförandet av "Vesterhavsporten". Ett komplex som i botten kommer att ha ett 2000m2 stort gym & rekreationscenter och i övrigt 135 lägenheter.

 

Det kommer att höja hela området och det har redan börjat att smitta av sig på Hotell Vesterhavet. Vi har börjat piffa upp marken runt hotellet och bland annat skaffat fler parkeringsplatser. Lite snygga stenläggningar och ny områdesbelysning har kommit upp och det känns riktigt bra inför framtiden.

 

Även om det inte sker någon byggnation på hotellets fastighet så passerar man bygget på väg till hotellet och det är lite omläggningar av vägar och dylikt. Vi har naturligtvis ordnat med stora fina skyltar som guidar in er till vår reception. 

 

Så här såg det ut för ca ett halvår sedan...

 

Vesterhavsporten kommer att bli Hallands högsta bostadshus med sina 16 våningar och i skrivande stund gjuter man väggar och bottenplattor och man kan se hur parkeringsgaraget börjar ta form, samt konturerna av den höga delen av byggnationen.

 

 

Så här ser det ut nu! I mitten ser ni den 70 meter höga kranen som förser hela området med sina tjänster.

 

Om allt går enligt plan så kommer högdelen (ni skymtar trapphuset till vänster i bild) att börja uppföras runt vecka 40 2018. 

 

Och här är en tänkt bild av Vesterhavsporten när den står helt färdig ungefär i årsskiftet 2019-20.

2018-05-19

Nyrenoverade rum!


Vesterhavet fortsätter att renovera!

 

13 helt nyrenoverade rum står nu färdiga, de blir våra "Deluxerum".

 

Rummen är stora och mäter drygt 45m2 och är egentligen två rum i ett. I hallen finner ni en rymlig garderob och i anslutning till hallen finner ni en generöst tilltagen WC/Dusch.

 

I första rummet står det två enkelsängar, en soffgrupp med tillhörande bord, kylskåp och en 50-tums TV. 

 

Genom dörren (mörkläggningsgardiner kan dras för glaspartiet mellan de två rummen) och väl i det andra rummet står det två enkelsängar till, samt en enklare kontorsplats. Detta rum angränsar även till en uteplats med tillhörande möbler.

 

Alla rum har AC.

 

Hjärtligt välkomna med bokningar, frågor och funderingar till info@vesterhavet.se eller via telefon till 0346-711880.

 

Vi kompletterar med lite snygga bilder inom kort!
2017-12-18

Julledigt!


 

Jul och nyår firar vi tillsammans med släkt och vänner!
Vi stänger för julen den 20 december och är tillbaka den 8 januari 2018 igen!
Varmt välkomna tillbaka nästa år!

 

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla våra gäster!

 

/Hotell Vesterhavet
2017-09-08

Krogshow!


 

Harrys fantastiska krogshow ”From New York to Los Angeles” har premiär nu i september och kör sedan på varje helg fram till mitten av december!

Läs mer om showen här!

 

Passa på att boka biljetter med övernattning hos oss!

Pris per person i dubbelrum: 1145 kr. Priset inkluderar show med trerättersmeny, övernattning i dubbelrum och frukost efterföljande morgon. (Enkelrumstillägg tillkommer.)

 

Skicka er förfrågan via mail till info@hotellvesterhavet.se eller på telefon 0346-711880

 
2015-04-08

Här kommer vi!


Hej på er!

 

Fantastiskt trevligt att ni hittat till vår nya hemsida, tycker ni att den ser fin ut så är det helt och hållet vår egen förtjänst. Om ni mot förmodan skulle ha några negativa synpunkter så är det däremot våra vänner Kristian & Tomas på www.sajtbolaget.se som är helt ansvariga :-)).

Vi finns även på Facebook, gilla oss där och ni får all förstahandsinformation snabbt och dessutom fina erbjudanden. Här kommer säkert att dyka upp spännande tävlingar också så småningom, alla som är våra FB-vänner kommer att ha fördelar när det är dags för fina priser!

Hotellet på Facebook.

I övrigt kan vi berätta att vi för fullt håller på och putsar, bygger nytt, renoverar och donar inför sommaren så att just du skall få en riktigt härlig vistelse.

Hjärtligt Välkomna till Hotell Vesterhavet!

 

Sabine & Roger med personal

 


Tillbaka

Kontakt

Hotell Vesterhavet

Motellvägen 3

311 40 FALKENBERG

 

Tel +46(0)346 71 18 80

Fax +46(0)346 878 99